Nasproti si stojita dve strani - Republika in Imperij, Jediji in Sithi, svetla in temna stran. Na čigavi strani si ti?

Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics

» Galaktično gnojišče spama
Pon Feb 14, 2011 7:01 pm by Lucian Starshatter

» Ljudje
Sre Dec 29, 2010 12:24 pm by Rahu Krigsherre

» Premikajoča se slika
Sre Dec 22, 2010 1:50 pm by Rahu Krigsherre

» Obvestila
Pet Dec 17, 2010 9:22 am by Rahu Krigsherre

» Reklama
Pet Dec 17, 2010 9:12 am by Rahu Krigsherre

» Predstavitvena zgodba
Pet Dec 17, 2010 9:02 am by Rahu Krigsherre

» Celoten forum
Pet Dec 17, 2010 8:58 am by Rahu Krigsherre

» Smeh je pol zdravja - za drugo polovico poskrbimo tukaj
Pet Dec 03, 2010 1:14 pm by Rahu Krigsherre

» Dovoljene rase
Tor Okt 26, 2010 7:16 pm by Rahu Krigsherre

Top posters

Rahu Krigsherre (506)
 
Darth Talon (167)
 
Lucian Starshatter (78)
 
Erleena Alattris (17)
 
Jedi (6)
 
Lorn Gallor (2)
 
Vojak (1)
 

December 2018

PonTorSreČetPetSobNed
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar


  Dovoljene rase

  Share
  avatar
  Rahu Krigsherre
  Vrhovni Jedi

  Število prispevkov : 506
  Join date : 22/10/2010
  Age : 25
  Kraj : V galaksiji zelo zelo blizu

  Statistika
  Zdravje:
  100/100  (100/100)
  Stran: Jedi
  Sila:
  100/100  (100/100)

  Dovoljene rase

  Objavlja by Rahu Krigsherre on Tor Okt 26, 2010 7:16 pm

  Da ne bi prišlo zaradi velikega števila možnih ras do zmede smo naredili selekcijo in vam ponudili samo določene.
  Je pa predhodno vsekakor priporočljivo, da se zavedate ali se boste določeni rasi lahko prilagodili tudi po karakterju in zatorej vsem začetnikom priporočamo, da si izberejo ljudi.

  Če zelo lepo zaprosite in pripišete v zasebnem sporočilo razloge, sliko in izpolnjen obrazec vam bomo po posvetu z soadminom morda dovolili, da pišete za kakšno drugo raso, ki je ni na seznamu.  Ljudje:
  Opis rase: Po vsej širni galaksiji najbolj razširjena rasa. Najti jih je možmo tudi na planetih z nadvse težkimi pogoji življenja saj so zelo prilagodljivi.
  Ravno zaradi njihove številčnosti jih je možno najti na vseh področjih dela - od kriminalcev do uporabnikov Sile. Ravno zaradi vseh teh dejstev veljajo ljudje za standart ali povprečje kadar gre za primerjave proti drugim rasam.
  Zunanji opis: Od majhnih do velikih, suhih do debelih in močnih so šibkih. Vse mogoče kombinacije zunanjega izgleda je mogoče najti pri ljudeh.
  Karakter: Njihovi karakterji so si povsem različni od posameznika do posameznika kakor si niti dva nista enaka po zunanji podobi.


  Zabraki:
  Opis: Ponosna rasa, ki bo trmasto vztrajla pri svojem četudi bi jo to lahko uničilo. Tako bi še najlažje opisali Zabrake. Že od majhnega jih namreč učijo trdne volje, težkega življenja in bojevanja. Zato niti ni čudno, da spadajo med najboljše mečevalce v galaksiji.
  Zunanji opis: Po zunanjosti podobni ljudem a vendarle tako zelo drugačni od njih. Najbolj opazna znamenja Zabrakov so izrastki/rogovi, ki jim poganjajo iz glave. Čeravno imajo tudi lase si le te ponavadi odstrižejo, da ne bi pokrivali katerega izmed mnogih tatujev. Znani so namreč tudi po tem, da je njihovo telo polno tetovaž.
  Karakter: Zabrak je ponosen, močan in trmast. Znani pa so tudi po svoji hitri jezi in agresiji ter skriti želji po neodvisnosti kar otežujeje služenje komurkoli.


  Selkathi:
  Opis: Nadvse nenavadne rasa, ki prihaja z vodnega planeta Manaan. Njihov izvor ni znan saj se skrivajo v globinah oceana. Skrivajo svoje število v mestih, skkritih na dnu morja kamor noga tujca ne bo nikoli stopila. Varujejo skrivnost zdravila kolto - kje je narejen, kako je narejen, ... Selkathi so velika skrivnost in ravno to jih dela močne.
  Zunanji opis: Njihova koža je na otip hladna in modre ali zelene barve, da se odlično zlijejo z vodno okolico. Na so pritjene dolge okončine (roke z tremi prsti in noge), ki pa jih lepo dopolnjuje majhen debel vrat na katerega je pritrjena glava z očmi posejanimi ob strani.
  Karakter: Do okolice se obnašajo nadvse spoštljivo. Za njih je potencialen kupec kolta. Zaradi dolge izolacije pred ostalo gelaksijo so bolj tihi in je težje pridobiti njihovo zaupanje.
  Večina sledi do zadnje besedice zakonom medtem, ko so redki vendarle bolj uporniške narave ter povzročajo težave. Vendar je teh res le majhna peščica.


  Wookiee:
  Opis: Med drevesi skrita rasa, ki pa so je še prevečkrat izkoristili tujci. Mnogi jih imajo najmreč za primitivne zaradi njihovega divjega načina življenja čeravno so se samo prilagodili okolici in ne okolica njim. Čeprav imajo talent za hitro učenje tujih jezikov pa jim struktura glasilk ne omogoča govorjenje drugega kakor lastnega jezika.
  Zunanji opis: Z povprečno višino 2 metrov ter velikim kosmatim telesom vsekakor vzbujajo stran pri marsikomu. Nemalokrat pa se tudi zgodi, da jih imajo preprosto samo za navadne divje živali čeravno to niso. Barve kožuha se pretakajo iz rjave pa vse tja do črne saj jih te odtenki najlažje prikrijejo v njihovem naravnem okolju. Redko, a vendarle pa se rodi tudi albin. Toda ostali predstavniki jih zaničujejo zaradi bele barve, ki jim ne omogoča tako dobrega skrivanja kar albinom še dodatno oteži preživetje.
  Karakter: Ponosna rasa, ki se zatrdno drži tistega kar reče. V navadi je bilo ako Wookieeju nekdo reši življenja ga bo le ta varoval z svojim življenje do svoje smrti ali odveze prvotnega rešitelja, ki pa je bil lahko katerekoli rase.
  Zaradi njihove velike moče jih besa, ki jim mahko kaj hitro zamegli um, jih vsekakor ni pametno izzivati ali jih celo imeti za sovražnike.


  Gungani:
  Opis: Skrita rasa, ki je privajena podvodnemu okolju. Premalo bitij je namreč do sedaj odkrilo potencial, ki ga imajo predstavniki te rase - nadvse uspešu so pri združevanju tehnologije in biologije.
  Zunanji opis: Gungani imajo močne nožne mišice, ki jim omogočajo hitro plavanje, ter dolga povešena ušesa. Njihove roke končajo z štirimi prsi medtem, ko imajo na nogah samo po tri. Največja njihove značilnost pa je dolgi raztegljivi jezik, ki jim omogoča poteg hrane k samemu sebi. Kadar jezik ni iztegnjen je varno pospravljen v gobcu v katerem se nahajajo tudi močni zobje namenjeni drobljenju.
  Karakter: Razen redkih posameznikov je večina miroljubnih in prijaznih. Z veseljem sprejmejo medte obiskovalca, ki pa mu povsem ne zaupajo ter ga imajo na prikritem opazovanju dokler si ne pridobiva njihovega spoštovanja.
  Nadvse spoštujejo zakone, ki se jih držijo do potankosti. Tako so manjši kriminalci kot so bili tatiči dobili na izbiro ali jih izženejo ali pa pretepejo z palico. Povzročitelji hujših kaznivih dejanj pa so bili brez možnosti izbire kamenjani do smrti.


  Twi'leki:
  Opis: Nadvse lepa rasa na videz rahlo podobna ljudem. Ravno zaradi njihove lepote so bile ženske predstavnice premnogokrat ugrabljene in prisiljene v suženjstvo ali plesanje za denar. Dokaj hitro se učijo tujih jezikov vendar vseeno najraje uporabljajo svojo domačo govorico. Kadar pa si zaželijo lahko v največji tajnosti komunicirajo med seboj z pomočjo izrastkov, ki jih rastejo iz glave.
  Zunanji opis: So močno podobni ljudem če izvzamemo, da je barva njihove kože vseh mogočih in nenavadnih odtenkov ter, da jim iz glave poganja dvoje lovk. V teh izrastkih se nahaja del možganov zatorej ne marajo ravno, da se lovk kdorkoli dotika saj jim le to povzroča bolečino. Če so za ženske predstavnice močno znane po celotni galaksiji zaradi svoje neizmerne lepote in privlačnosti pa so moški predstavniki znani po svoji grdobi.
  Karakter: Twi'leki so ponosni a vendarle potuhnjeni saj z največjim užitkom izrabijo svojo lepoto za pridobivanje dobrin. Ker je precej potomcev prodanih v suženjstvo so tudi dokaj ubogljivi ter ponižni. Dokler seveda ne opazijo šibke točke gospodarja ter ga ubijejo in pobegnejo ali pa samo pobegnejo. Večina nato zaide na pota tatvin ali prostitucije.
  Manj znano dejstvo je morda, da so tudi spretni (zmuzljivi) bojevniki kar je samo še ena izmed lastnosti, ki se nadvse prilega njihovemu samookoriščevalnem načinu življenja.


  Taungi (znani tudi kot Mandaloriani):
  Opis:Bojevniki, ki živijo samo za boj. Zmaga ali poraz, to ni pomembno. Kajti po njihovem mnenju se potrebno nasprotnika spoštovati ter uporabiti proti njemu vse moči ne glede na cene uporabe le teh.
  Zunanjost:Visoki in močni, Taungi so bojevniki že po naravi. Telesna konstrukcija je skorajda identična človeški če izvzamemo zeleno kožo v vseh možnih odtenkih ter obraza. Z zadnjega dela glave jim poganjajo kratke lovke, ki se končajo do vratu ter posebna zaščitna koža.
  Karakter: Divji, ponosni in neizprosni - to so Taungi. Nikdar se ne bodo uklonili nikomur čeravno to pomeni, da boda morali plačati z lastnim življenjem. Bolje jih je imeti za slabega zaveznika kakor za hudega sovražnika kajti pri njih je zagotova vsaj ena stvar - vse bodo storili, da zmagajo.


  _________________
  "It is not possible to kill the master. I advice you run away while my blasters warm up."

   Danes je Pon Dec 10, 2018 4:01 pm