Nasproti si stojita dve strani - Republika in Imperij, Jediji in Sithi, svetla in temna stran. Na čigavi strani si ti?

Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics

» Galaktično gnojišče spama
Pon Feb 14, 2011 7:01 pm by Lucian Starshatter

» Ljudje
Sre Dec 29, 2010 12:24 pm by Rahu Krigsherre

» Premikajoča se slika
Sre Dec 22, 2010 1:50 pm by Rahu Krigsherre

» Obvestila
Pet Dec 17, 2010 9:22 am by Rahu Krigsherre

» Reklama
Pet Dec 17, 2010 9:12 am by Rahu Krigsherre

» Predstavitvena zgodba
Pet Dec 17, 2010 9:02 am by Rahu Krigsherre

» Celoten forum
Pet Dec 17, 2010 8:58 am by Rahu Krigsherre

» Smeh je pol zdravja - za drugo polovico poskrbimo tukaj
Pet Dec 03, 2010 1:14 pm by Rahu Krigsherre

» Dovoljene rase
Tor Okt 26, 2010 7:16 pm by Rahu Krigsherre

Top posters

Rahu Krigsherre (506)
 
Darth Talon (167)
 
Lucian Starshatter (78)
 
Erleena Alattris (17)
 
Jedi (6)
 
Lorn Gallor (2)
 
Vojak (1)
 

December 2018

PonTorSreČetPetSobNed
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar


  Čini

  Share
  avatar
  Rahu Krigsherre
  Vrhovni Jedi

  Število prispevkov : 506
  Join date : 22/10/2010
  Age : 25
  Kraj : V galaksiji zelo zelo blizu

  Statistika
  Zdravje:
  100/100  (100/100)
  Stran: Jedi
  Sila:
  100/100  (100/100)

  Čini

  Objavlja by Rahu Krigsherre on Ned Okt 24, 2010 7:49 pm

  Vse je enkrat prvič. Zaradi tega imamo na forumih čine, ki hitro povedo kakšen naziv/čin ima vaš lik.

  Če vaš lik čuti Silo avtomatsko spada med Jedije ali Sithe, medtem ko lahko ostali izbirate med legalno ali nelegalno potjo.  Jediji

  Jedi mladič:
  Nekdo, ki je ravnokar prispel na forum. Lik še nima nikakršnega znanja v obvladovanju svetlobnega meča in Sile.

  Padawan:
  Lik se je že naučil osnov mečevanja, prav tako pa zna že malo obvladovati Silo - zmožen je najlažjih potez.

  Jedi vitez:
  Potem ko si naberete že mnogo izkušenj, se izučite upravljanja s svetlobnim mečem ter uporable Sile, vam lahko vrhovni Jedi podeli naziv Jedi viteza. Prvikrat lahko sprejmete v uk Jedi mladiča ali Padawana (z dovoljenjem administratorjev).

  Jedi mojster:
  Kadar prvega Padawana uspešno privedete do naziva Jedi vitez, lahko pridobite naziv Jedi mojstra. Za vami je že zanimiva življenjska pot, polni ste izkušenj in modrosti.

  Član Jedi sveta:
  Ako vam vrhovni Jedi dovolj zaupa, vas lahko sprejme med svoje najtesnejše sodelavce, ki mu pomagajo pri vodenju Reda Jedijev. S tem pridobite na slovesu ter postanete pomemben člen pri dogodkih, ki se odvijajo v galaksiji.
  Nujno morate predhodno imeti naziv Jedi mojster!

  Vrhovni Jedi:
  Do tega naziva ne boste prišli praktično nikoli, saj s tem pridobite nadzor nad Redem Jedijev. Postanete eden izmed najmogočnejših Jedijev, ki so kdaj živeli v Galaksiji. Vaš vpliv je prisoten vsepovsod, toda vsaka dobra stvar ima tudi slabe plati. Vsak Sith in lovec na glave vam bo namreč želel odvzeti življenje glede na to, da ste voditelj ene izmed strani.  Sithi

  Sith novinec:
  Potem ko ste se registrirali, končali za začetek pisanja potrebne reči ter se odločili, da bo vaš lik pristaš temne strani Sile, dobite naziv Sith novinec.
  Toda s tem nazivom sam lik še ni bil sprejet med Sithe. More namreč še prepričati enega izmed učencev ali učiteljev Sith akademije, da mu podeli posebni medaljon, ki mu omogoči vstop med Sithe. Lahko pa ga seveda tudi ukrade, a iz tega lahko sledijo neprijetne posledice, ki vodijo k prerani smrti vašega lika.
  Lik še ne zna uporabljati svetlobnega meča, prav tako pa ni zmožen upravljanja s Silo.

  Sith učenec:
  Potem ko si na kakršen koli način pridobite medaljon, postanete učenec na Sith akademiji. Stopite na temačno začrtano pot, polno krutosti in smrti, ki jo uspešno prehodijo le najmočnejši.
  Sedaj lik prične svoje učenje. Pozna osnove mečevanja in je zmožen majhnega upravljanja s Silo.

  Sith mojster:
  Po uspešno zaključem šolanju na Sith akademiji postanete Sith mojster. Vaše znanje mečevanja je dovoljšnje in zmožnosti upravljanja s Silo takšne, da vas kaj več na akademiji ne morejo naučiti. Pričenete lahko poučevati, ali pa si v uk vzamete učenca/novinca. Toda vedite, da se ta lahko polasti vašega naziva ako vas ubije!

  Sith Lord:
  Za vami je sedaj že mnogo izkušenj in uspešno ste do naziva Sith mojster pripeljali svojega prvega učenca. Naziv Sith Lord vam lahko podeli samo Cesar, prav tako pa morate biti predhodno nujno Sith mojster.

  Sith svetovalec:
  Ne glede na vse niti vrhovni Sith ne more biti prisoten vsepovsod. Zatorej si izbere krog zaupnih svetovalcev, ki jim zaupate, kolikor pač lahko zaupaš Sithu. Pomagajo mu pri vodenju Imperija, Sith akademije ter mu podajajo svoja mnenja, kadar jih želi slišati.
  S tem nazivom pridobite velik vpliv, obenem pa drastično narastejo možnosti, da vas bo nekdo želel ubiti in vam odvzeti slavo.

  Cesar/Cesarica:
  Do tega naziva ne boste prišli praktično nikoli, saj s tem pridobite nadzor nad Sithi in Imperijem. Postanete eden izmed najmogočnejših Sithov, ki so kdaj živeli v Galaksiji. Vaš vpliv je prisoten vsepovsod, toda vsaka dobra stvar ima tudi slabe plati. Vsak Jedi in lovec na glave vam bo namreč želel odvzeti življenje, glede na to, da ste voditelj ene izmed strani ter vas poskušal ujeti.


  Republika/Imperij

  Vojska

  Vojak:
  Po tem, ko uredite začetne reči postanete navadni vojak svoje strani. Vaš lik še ni odkril nikakršnih posebnih talentov, kar pa se lahko hitro spremeni z nekaj vloženega dela.

  Desetnik:
  Za vašim likom so že prve pridobljene izkušnje kar mu omogoči, da napreduje v destnika. Za njim so že prvi manjši boji prav tako pa se že zna mnogo bolje orentirati v boju kar mu močno pomaga pri preživetju.

  Komandant:
  Za vami je mnogo manjših bojev, ki so pri poveljujočih povzročili, da so opazili vaš talent. Za napredek in nadaljno vzpodbudo so se zatorej odločili, da vam podelujo napredovanje.

  Stotnik:
  Doživeli ste svoj prvi večji boj, ki vas ni pustil povsem hladnega. Videli ste pravi obraz vojne in posledic, ki jih le ta povzroči. Za vaša dejanja je potrebno vedno manj časa saj zaradi hladnokrvnosti preprosto izpolnite ukaz. Vendarle pa se občasno v vas še naseli kanček dvoma ali je to resnično prava pot.

  Poveljnik:
  Vsakdo po dovolj nabranih izkušnjah napreduje v tistega, ki deli ukaze. In to se je sedaj zgodilo vam. Nič več slepo ne sledite ukazom poveljujočih. Samo še redki so, ki lahko vplivajo na vaše odločitve.
  Za ta naziv morate predhodno ubiti minimalno enega člana nasprotne strani, ki lahko čuti Silo (v posebni vodeni nalogi - s tem se prepričamo ali ste pripravljeni na ta čin).

  General:
  Dosegli ste najvišji možni naziv, ki ga lahko dosežete v vojski. Nad vami razen voditelja vaše strani ni nikogar več in sedaj je na vas, da skrbite za poteg vojne. Vaša dolžnost je, da se trudite prevesiti potek bojev v dobro vaše strani.


  Ostalo

  Kriminalec:
  Ravnokar ste prispeli na forum in uredili vse potrebno. Vaš lik še ni znan v svetu kriminala in na vašo glavo niso še napisane nikakšrne nagrade.
  Vpliv vašega lika je zelo majhen prav tako pa še ne zna kaj veliko početi z orožji kaj šele, da bi poznal črni trg.

  Tihotapec:
  V svetu kriminala ste si že utrdili svoje ime. Za določeno stran znate pretihotapiti potrebne reči prav tako pa ste nadvse spretni pri izmikanju oblastem. Toda prve nagrade na vašo glavo že pričenjajo krožiti naokrog kar rahlo oteži vaš obstanek v tem materialnem svetu.

  Lovec na glave:
  Počasi imate igre mačke z mišjo. Toda ker se vam je tako dolgo uspelo izmikati smrti so se voditelji podzemlja odločili spremeniti taktiko - raje so vas povabili na svojo stran ter vam ponudili službo lovca na glave.
  Lik je sedaj že kar spreten z orožji ter se zna znajdi v situacijah, ki bi mnogim drugim povzročale težave.

  Najemnik:
  Čas je, da stopite iz senčnega sveta. Ena izmed strani - Republika ali Imperij- je opazila vaš talent in se odločila, da vas nujno potrebuje ob sebi. Ponudili so vam službo najemnika kar vam prinaša velik status. Ljudstvo se vas boji saj opravljate najhujše reči, ki se lahko dogajajo v vojni - načrtujete zaukazane umore, vodite pomore in hladnokrvno skrbita, da bodo vaši delodajalci zadovoljni z vašim delom.


  _________________
  "It is not possible to kill the master. I advice you run away while my blasters warm up."

   Danes je Pon Dec 10, 2018 4:02 pm